.............................................................................. με ειδήσεις και νέα από τον ιστορικό Μοριά

στον ιστορικό Μοριά...

    ~Η Πελοπόννησος είναι η μεγαλύτερη χερσόνησος της Ελλάδας, και ένα από τα εννέα γεωγραφικά της διαμερίσματα. Πληθυσμός: 1,1 εκατ. (2011) Βικιπαίδεια

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..........................................................Δείτε εδώ, στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ...........

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Ζητάμε την άμεση μείωση των φόρων επί της τιμής των καυσίμων.


Δεν πάει άλλο με την τιμή της βενζίνης!



Μέσα σε δύο χρόνια η τιμή της βενζίνης έχει υπερδιπλασιαστεί. 
Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που δίνουμε για κάθε λίτρο είναι φόροι, εισφορές, τέλη και φόροι στους φόρους.

Για τους κατοίκους της επαρχίας, όπου τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι υποτυπώδη, η σε τέτοιο βαθμό αύξηση της τιμής της βενζίνης στοιχειοθετεί όχι μόνο περιορισμό των μετακινήσεων μας αλλά και υποβάθμιση της ίδιας μας της ζωής.
Κάθε μέρα οι περισσότεροι από τους κατοίκους της Κορινθίας είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε εκατοντάδες χιλιόμετρα για να πάμε τα παιδιά μας στο σχολείο, στις δουλειές μας, στο σούπερ-μάρκετ, στις κοινωνικές μας υποχρεώσεις.
Δεν είναι δυνατόν και ενώ η τιμή της βενζίνης, λόγω γεωπολιτικών συνθηκών πηγαίνει προς τα 2 ευρώ το λίτρο, η κυβέρνηση να κάνει την πάπια και να αδιαφορεί για την κατάσταση στην οποία περιερχόμαστε.

Η περαιτέρω αύξηση της τιμής των καυσίμων θα επισύρει αυξήσεις σε όλα τα αγαθά λόγω της αύξησης των εξόδων τόσο της παραγωγής όσο και της μεταφοράς.
Παράλληλα σε συνδυασμό με τα πανάκριβα διόδια θα μειώσει κι άλλο τις μετακινήσεις των πολιτών, επιφέροντας μείωση της τουριστικής κίνησης και την ολοκληρωτική νέκρωση της όποιας εμπορικής δραστηριότητας είχε καταφέρει με θυσίες να αντέξει.

Δεν αντέχουμε άλλο! Δεν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις ανάγκες των οικογενειών μας.
Ζητάμε την άμεση μείωση των φόρων επί της τιμής των καυσίμων.
Όχι άλλο κάρβουνο!


27.02.2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου