.............................................................................. με ειδήσεις και νέα από τον ιστορικό Μοριά

στον ιστορικό Μοριά...

    ~Η Πελοπόννησος είναι η μεγαλύτερη χερσόνησος της Ελλάδας, και ένα από τα εννέα γεωγραφικά της διαμερίσματα. Πληθυσμός: 1,1 εκατ. (2011) Βικιπαίδεια

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..........................................................Δείτε εδώ, στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ...........

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Aπό την επίσκεψη του κ. Τατούλη στην Κόρινθο...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με θερμές χειραψίες και χαμόγελα υποδέχθηκαν τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη, εργαζόμενοι και ασθενείς του ΙΚΑ της Κορίνθου. Ο κ. Τατούλης συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Γιώργο Δέδε, αφού επιβράβευσε την τόσο σημαντική δουλειά που πραγματοποιείται στο ΙΚΑ, ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να κουβεντιάσουν εκτενώς τα θέματα που χρειάζονται άμεση επίλυση. Μετά από αρκετή συζήτηση ο υποψήφιος Περιφερειάρχης δεσμεύθηκε ότι μαζί με την αρωγή των εργαζομένων και των πολιτών : «Θα δημιουργήσουμε ασφαλιστικούς φορείς, αντίστοιχους των σημερινών απαιτήσεων, αποτελεσματικούς, αξιόπιστους, προκειμένου να ξεπεραστεί η γραφειοκρατία, να προαχθεί η διαφάνεια και φυσικά να εξυπηρετηθεί κάθε πολίτης με το βέλτιστο τρόπο».

Στη συνέχεια ο κ. Τατούλης, περιηγήθηκε στο κέντρο της Κορίνθου για αρκετή ώρα και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες, οι οποίοι εγκάρδια τον χαιρετούσαν και του ευχόντουσαν να αναδειχθεί νικητής. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης από μεριά του τους διαβεβαίωνε ότι οι αγώνες του μαζί με τη δική τους τη δύναμη θα δώσουν επιτέλους καρπούς, για μια «Νέα Πελοπόννησο», ισάξια της ιστορίας και του φυσικού της πλούτου, που θα δώσει νέες προοπτικές στους κατοίκους, θα ανοίξει νέους ορίζοντες, θα βελτιώσει τις ζωές όλων, θα δημιουργήσει ένα υγιές μοντέλο ανάπτυξης με στοχευμένες στρατηγικές και πολιτικές, που ο ίδιος οι συνυποψήφιοι και συνεργάτες τους γνωρίζουν και έχουν σχέδιο για να τις υλοποιήσουν.  


Προτελευταίος σταθμός της ημέρας ήταν η ΔΟΥ Κορίνθου. Η συνάντησή του με την διευθύντρια, το προσωπικό αλλά και πολίτες που βρίσκονταν εκεί, πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερο φιλικό κλίμα. Οι συζητήσεις που αναπτύχθηκαν αφορούσαν την αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα των δημοσίων υπηρεσιών για τον πολίτη με τον Πέτρο Τατούλη να σημειώνει χαρακτηριστικά: «Μέσω των δημόσιων υπηρεσιών, στόχο έχουμε, να οικοδομήσουμε από την αρχή νέες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πολίτες και να εφαρμόσουμε νέες τεχνολογίες συναλλαγής μαζί τους, να κάνουμε σωστή κατανομή του ανθρωπίνου δυναμικού σε όλες τις θέσεις ανάλογα με τις ανάγκες, να γίνει πλήρης μηχανογράφηση όλων των υπηρεσιών έτσι ώστε να διεκπεραιώνονται διαδικτυακά όλες οι υποθέσεις καθώς επίσης να αναδείξουμε τη δύναμη του καθενός χωριστά με τη δημιουργία ενός διαδικτυακού κόμβου στον οποίο θα μπορούν όλοι ανεξαιρέτως να προβάλλουν τις παρατηρήσεις τους για τυχόν δυσλειτουργίες ή φαινόμενα αδιαφάνειας».


Η περιοδεία του υποψήφιου Περιφερειάρχη έληξε με την επίσκεψή του στο εκλογικό κέντρο Τρίπολης, η οποία συνοδεύτηκε από επευφημίες των παρευρισκομένων προς το πρόσωπό του, θερμές ευχές και εκτενή συνομιλία, που στόχο είχε να εμβαθύνει στα προβλήματα του τόπου και να δώσει επιτεύξιμες και άμεσες λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου