.............................................................................. με ειδήσεις και νέα από τον ιστορικό Μοριά

στον ιστορικό Μοριά...

    ~Η Πελοπόννησος είναι η μεγαλύτερη χερσόνησος της Ελλάδας, και ένα από τα εννέα γεωγραφικά της διαμερίσματα. Πληθυσμός: 1,1 εκατ. (2011) Βικιπαίδεια

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..........................................................Δείτε εδώ, στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ...........

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Καλημέρα Δήμαρχε των Πατρέων, προχώρα ως φάρος στην τοπική αυτοδιοίκηση



“Σε παρακαλώ τσουτσουνοπαίχτη...” – Έκρηξη Πελετίδη κατά πασόκου συμβούλου στην παράταξη της ΝΔ // (Εξοργισμένος από τις συκοφαντίες της αντιπολίτευσης στο δήμο Πατρέων, ο Πελετίδης μίλησε σε έναν εκπρόσωπό τους στη μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν.
~~~~~~
Είναι γνωστό ότι όσο πλησιάζουν οι εκλογές πληθαίνουν οι επιθέσεις στον Κώστα Πελετίδη, με κάθε αφορμή και πρόσχημα, κυρίως όμως για το σπίτι της συζύγου του στην περιοχή Αραχωβίτικα. 
Παρά τις εξηγήσεις που επανειλημμένα έχουν δοθεί, η αντιπολίτευση στο δήμο Πατρέων επιμένει στη λασπολογία, με αποτέλεσμα ο συνήθως μειλίχιος δήμαρχος να βγει πραγματικά από τα ρούχα του. Έτσι λοιπόν, σε μια θυελλώδη συνεδρίαση του Δ.Σ., ο Πελετίδης ακούγεται να απευθύνεται στο σύμβουλο της μειοψηφίας Χρήστο Μπακαλάρο, προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ που ανήκει στην παράταξη της ΝΔ με την έκφραση “Σε παρακαλώ τσουτσουνοπαίχτη”, προκαλώντας πάταγο στο σώμα. 
Ήδη τα αντιπολιτευόμενα ΜΜΕ της Πάτρας έχουν ξεσαλώσει εναντίον του με αφορμή αυτή την ανθρώπινη αντίδραση στη χυδαιότητα που υφίσταται επί προσωπικού πλέον εδώ και βδομάδες. 
Ο πατρινός λαός όμως ξέρει ότι άλλο παίχτης, κι άλλο τσουτσουνοπαίχτης, και θα το αποδείξει και με την ψήφο του στην ερχόμενη αναμέτρηση...
~~~
Βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=rNhn3CyN2Lg
...
(από την "Κατιούσα")
http://www.katiousa.gr/…/se-parakalo-tsoutsounopaichti-ekr…/
~~~
Σχόλια
Πάνος Αϊβαλής Καλημέρα Δήμαρχε των Πατρέων, προχώρα ως φάρος στην τοπική αυτοδιοίκηση οι αιώνιοι σκοταδιστές γνωρίζουν καλά την λασπολογία.... εσύ ως αγωνιστής δεν πτοήστε...... είμαστε κοντά σου ως φίλοι και σύντροφοι από την όλη την Ελλάδα και σε στηρίζουμε..... καλό μήνα Δήμαρχε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου