.............................................................................. με ειδήσεις και νέα από τον ιστορικό Μοριά

στον ιστορικό Μοριά...

    ~Η Πελοπόννησος είναι η μεγαλύτερη χερσόνησος της Ελλάδας, και ένα από τα εννέα γεωγραφικά της διαμερίσματα. Πληθυσμός: 1,1 εκατ. (2011) Βικιπαίδεια

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..........................................................Δείτε εδώ, στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ...........

Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011

ΠΕΤΑΜΕΝΗ ΑΣΘΕΝΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ...


ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΡΑΝΤΖΟ ΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ, ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΠΙΘΑΝΗ ΣΤΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΡΩΤΙΔΩΝ ΑΡΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΑ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΙΣΧΑΙΜΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΥΣ.
ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ 4-4-11 ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΚΑΤΑΛΕΥΚΗ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΙΩΞΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΛΕΟΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΛΥΠΟΘΥΜΙΑΣ, ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΕΡΑΣ.

ΛΕΓΕΤΑΙ Β. Γ., ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ 5-4-11 ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ, ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΑΠΕΙΡΟΙ ΙΑΤΡΟΙ, ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΜΟΝΙΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ - ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΗΣ ΣΤΕΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΡΩΤΙΔΑΣ.

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΙΔΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ, ΜΕΡΕΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ, ΕΝΩ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΧΕ ΑΦΕΘΕΙ ΓΥΜΝΗ, ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΚΑΙ ΛΥΠΟΘΥΜΗ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΑΠΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ.
ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΥΝΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ.

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ  ΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ.

(ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ)
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ! 
ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ! 
ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ  ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

*  *  *
Σημείωση  δική μας:

* Σήμερα λάβαμε το παραπάνω ηλεκτρονικό μήνυμα το οποίο μας έχει σοκάρει... γνωρίζουμε από κοντά τις καλές ιατρικές υπηρεσίες που πάντα παρέχονταν  από τους γιατρούς του Παναρκαδικού.
Αλλά σήμερα έτσι όπως μας κατάντησαν τη ζωή  να είναι σε ένα συνεχές κατάντημα σε όλα τα επίπεδα δυστυχώς  μετά την κατηφόρα στην παιδεία σειρά έχει και η υγεία των πολιτών...
και αν συνεχίσει η κατρακύλα μας θα πεθαίνουμε "σαν το σκυλί στο αμπέλι" που έλεγαν οι παλαιοί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου