.............................................................................. με ειδήσεις και νέα από τον ιστορικό Μοριά

στον ιστορικό Μοριά...

    ~Η Πελοπόννησος είναι η μεγαλύτερη χερσόνησος της Ελλάδας, και ένα από τα εννέα γεωγραφικά της διαμερίσματα. Πληθυσμός: 1,1 εκατ. (2011) Βικιπαίδεια

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..........................................................Δείτε εδώ, στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ...........

Τρίτη, 17 Απριλίου 2012

Έφυγε η Ελένη Κ. Φάσσου μια γνήσια Μανιάτισσα...


Ελένη, καλό σου ταξίδι!


ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ
 ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ (Ε.Π.Σ.)
              ~~~
Αθήνα 16/3/2012

Με θλίψη και οδύνη, η Ένωση Πολιτιστικών Συντακτών (Ε.Π.Σ.) αποχαιρετά την Πρόεδρό της Ελένη Κ. Φάσσου. Την Ελένη, την αγαπητή σε όλους μας εκδότρια του σπουδαίου περιοδικού «Αέροπος». Την Ελένη που έδινε, ως γνήσια Μανιάτισσα, τέσσερα ολόκληρα χρόνια τη μάχη της με την επάρατο νόσο, αλλά που δεν κατάφερε να βγει νικήτρια κι «έφυγε», μόλις στα 52 έτη της ζωής της, την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012.
Η Ελένη Φάσσου ήταν μια δημοσιογράφος με έντονη και πολυσχιδή προσωπικότητα, άνθρωπος της δράσης και της ζωής και άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στην κοινωνία μας.
Δυναμική, δραστήρια, φιλοσοφημένη, δημιουργική, αφιερωμένη στο πάθος της για την Ελλάδα και τη ζωή, μυσταγωγός στην αρχαία ελληνική παιδεία του τόπου μας, στην πολύπαθη γλώσσα και παράδοσή μας. Έζησε την κάθε στιγμή της ζωής της με εμμονή στην ποιότητα, αλλά και με γενναιότητα απέναντι στις αντιφάσεις και τις προκλήσεις του καιρού μας.
Η Ελένη Φάσσου, που έγραψε τη δική της ιστορία με το δημοσιογραφικό της έργο, φεύγει σήμερα από κοντά μας, αλλά θα μείνει στη μνήμη και την καρδιά μας, σε όλους εμάς που μας τιμούσε με τη φιλία και την αγάπη της.
                   Ελένη, καλό σου ταξίδι!
Για το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.
Ζώης Μπενάρδος
Αντιπρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου