.............................................................................. με ειδήσεις και νέα από τον ιστορικό Μοριά

στον ιστορικό Μοριά...

    ~Η Πελοπόννησος είναι η μεγαλύτερη χερσόνησος της Ελλάδας, και ένα από τα εννέα γεωγραφικά της διαμερίσματα. Πληθυσμός: 1,1 εκατ. (2011) Βικιπαίδεια

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..........................................................Δείτε εδώ, στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ...........

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Στην Τρίπολη το 71ο Εθνικό Συνέδριο της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής



«Τιμούμε τον πολιτισμό και τις παραδόσεις μας και οραματιζόμαστε το μέλλον. Αλληλεγγύη με την Ελλάδα και την Αρκαδία!».



Με τη συμμετοχή δεκάδων αντιπροσώπων από διάφορες περιοχές των ΗΠΑ, θα διεξαχθεί στην Τρίπολη, από σήμερα Τρίτη 24 έως τις 29 Ιουλίου, το 71ο εθνικό συνέδριο της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής.
Οι εργασίες του συνεδρίου θα λάβουν χώρα στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, με κεντρικό σύνθημα «Τιμούμε τον πολιτισμό και τις παραδόσεις μας και οραματιζόμαστε το μέλλον. Αλληλεγγύη με την Ελλάδα και την Αρκαδία!».

Η επίσημη έναρξη του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25/7, στις 10.00 το πρωί, παρουσία των πολιτικών αρχών του νομού και, κατά τη διάρκειά της, θα απονεμηθούν από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Ευ. Ποτάκη, και τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής, Α. Παπαντωνίου, τιμητικές διακρίσεις, μεταξύ άλλων, στη γενική γραμματέα του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού, Ό. Σαραντοπούλου, για τη συνολική προσφορά της στον απόδημο ελληνισμό, καθώς και στην αρχαιολόγο και συγγραφέα, Μ. Βλασσοπούλου-Καρύδη, σε αναγνώριση του έργου της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου