.............................................................................. με ειδήσεις και νέα από τον ιστορικό Μοριά

στον ιστορικό Μοριά...

    ~Η Πελοπόννησος είναι η μεγαλύτερη χερσόνησος της Ελλάδας, και ένα από τα εννέα γεωγραφικά της διαμερίσματα. Πληθυσμός: 1,1 εκατ. (2011) Βικιπαίδεια

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..........................................................Δείτε εδώ, στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ...........

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Στην παραλία της Kαραθώνας η 2η Γιορτή Circulo Cooperativa! Ο Γιάννης Χαρούλης και οι Imam Baildi είναι οι φετινοί μας καλεσμένοι και σας περιμένουμε όλους στην μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού!




Την μαγευτική βραδιά της 25ης Αυγούστου 2011, την στιγμή που ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου έκλεινε την 1η Γιορτή CirculoCooperativa και αποχαιρετούσε τους χιλιάδες ανθρώπους που βρεθήκαμε στην Kαραθώνα, άρχισε να γεννιέται η ιδέα για το εάν και πώς θα μπορούσε να υπάρξει η επόμενη.

Έτσι λοιπόν,
αφού κλείσαμε και τον 2ο χρόνο,
σε πείσμα των καιρών,
την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012 ετοιμαζόμαστε και πάλι να αφήσουμε για ένα βράδυ τον «μεγάλο δρόμο» με προορισμό την παραλία της Kαραθώνας για να στήσουμε την 2η Γιορτή CirculoCooperativa!
Εκεί έχουμε την χαρά και την τιμή να σας παρουσιάσουμε δύο μοναδικά μουσικά σύνολα που αναμένεται να μετατρέψουν και αυτή την γιορτή σε ένα ανεπανάληπτο γλέντι.

Ο Γιάννης Χαρούλης και οι Imam Baildi είναι οι φετινοί μας καλεσμένοι και σας περιμένουμε όλους στην μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού!

Την συναυλία θα ανοίξουν οι pure seconds, ενώ μετά το τέλος της θα ακολουθήσει dj set από τον Espeekay και τον McYinka των ιμάμηδων!

  Υγ: Η είσοδος είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου