.............................................................................. με ειδήσεις και νέα από τον ιστορικό Μοριά

στον ιστορικό Μοριά...

    ~Η Πελοπόννησος είναι η μεγαλύτερη χερσόνησος της Ελλάδας, και ένα από τα εννέα γεωγραφικά της διαμερίσματα. Πληθυσμός: 1,1 εκατ. (2011) Βικιπαίδεια

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..........................................................Δείτε εδώ, στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ...........

Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

Ακούραστος ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης - Μετά από οχτώ μέρες πεζοπορίας το πρωί της Δευτέρας ήταν στην ώρα του, στο ΔημαρχείοΑκούραστος ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης.

Μετά από οχτώ ημέρες πεζοπορίας, την επομένη, το πρωί της Δευτέρας, ο Δήμαρχος ήταν κανονικά στην θέση του. Πήγε, στην ώρα που συνηθίζει, κάνοντας ακόμα και τους υπαλλήλους του Δήμου να τρίβουν τα μάτια τους.
Και σαν μην έφτανε αυτό προς το μεσημεράκι επισκέφτηκε την έκθεση Westia 2016, πηγαίνοντας στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, μιλώντας και με όλους τους εκθέτες, περνώντας και από τα 161 περίπτερα που υπάρχουν εκεί.
Όλα αυτά ενώ τις προηγούμενες μέρες περπατούσε, ξεκινώντας από την Κυριακή στις 3 Απριλίου τον αγώνα πορείας των 220 περίπου χιλιομέτρων, τερματίζοντας στη πλατεία Συντάγματος το απόγευμα της Κυριακής, στις 10 Απριλίου.
Ακόμα όμως και μετά το τέλος της πορείας ο Κώστας Πελετίδης δεν σταμάτησε. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στην Βουλή μαζί με την αντιπροσωπία του Δημοτικού Συμβουλίου όπου είχε συνάντηση με την αντιπρόεδρο του Σώματος, Τασία Χριστοδουλοπούλου. 
Εκεί, αφού της παρέδωσε το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα της ανεργίας, όταν η κ. Χριστοδουλοπούλου του πρότεινε να κάτσει να ξεκουραστεί για λίγο και να πιεί ένα ποτήρι νερό, ο κ. Πελετίδης αρνήθηκε γιατί ήθελε να είναι συνεπής αφού ακολουθούσε η ομιλία του στην πλατεία Συντάγματος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες τις προηγούμενες ημέρες ο Κώστας Πελετίδης δεν ξεκουράστηκε, ούτε τις νύχτες όπου επί της ουσίας δεν κοιμότανε,περνώντας τα βράδια μαζί με τους υπόλοιπους της πορείας.
Το σώμα του πονούσε, τα πόδια του είχαν βγάλει φουσκάλες, έπινε με την «χούφτα» τα depon για να ξεπεράσει τους πόνους του, όμως ο ίδιος εκεί, περπατούσε με την δύναμη της ψυχής του…

_____________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου