.............................................................................. με ειδήσεις και νέα από τον ιστορικό Μοριά

στον ιστορικό Μοριά...

    ~Η Πελοπόννησος είναι η μεγαλύτερη χερσόνησος της Ελλάδας, και ένα από τα εννέα γεωγραφικά της διαμερίσματα. Πληθυσμός: 1,1 εκατ. (2011) Βικιπαίδεια

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..........................................................Δείτε εδώ, στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ...........

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016

ktima-lila - Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Μεζονέτες Studios στην Θερμησία Ερμιονίδας

       ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016       
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Μεζονέτες Studios

ktima-lila.eu 


Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Ktima Lilas βρίσκονται στα Θερμησία Αργολίδας, ένα παραθαλάσσιο χωριό στο Νομό Αργολίδας και απέναντι από την Ύδρα και την Δοκό. Η Θερμησία Ερμιονίδας είναι ένα γραφικό χωριό με σπάνιο φυσικό τοπίο, ένα όμορφο μέρος της Αργολίδας, με καταπράσινο περιβάλλον και πανέμορφες ακτές.Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Ktima Lilas βρίσκονται πλησίον του χωριού, πολύ κοντά στην παραλία προσφέροντας ιδανικές διακοπές σε άνετο και φιλικό περιβάλλον. Το κατάλυμα λειτουργεί όλο τον χρόνο και μπορεί να εξασφαλίσει μια αξέχαστη διαμονή σε ενα οικογενειακό περιβάλλον. Όλα τα δωμάτια είναι πλήρως αυτόνομα, μέσα σ΄ένα καταπράσινο περιβάλλον, μερικά μέτρα έξω από την πόλη της Θερμησίας και σε κοντινή απόσταση από τη θάλασσα. Διαθέτουν όλες τις σύγχρονες παροχές και είναι άνετα και φωτεινά με λιτή διακόσμηση.

Η διαμονή στα ενοικιαζόμενα δωμάτια Ktima Lilas συνδυάζει την ηρεμία και την ξεκούραση, με την ευχαρίστηση που προσφέρει η περιήγηση στην γύρω περιοχή. Θα έχουν την δυνατότητα όσοι το επισκεφθούν να εξερευνήσουν εύκολα όλους τους χώρους πολιτισμικού και ιστορικού ενδιαφέροντος της περιοχής της Ερμιονίδας και της ευρύτερης περιοχής του νομού Αργολίδας. Εύκολα προσβάσιμες είναι επίσης δεκάδες παραλίες στην περιοχή και οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλές επιλογές για φαγητό, καφέ ή ποτό. Για τους πιο δραστήριους και εναλλακτικούς επισκέπτες το κατάλυμα αποτελεί ιδανικό ορμητήριο και για την διοργάνωση εξορμήσεων σε Κρανίδι, Φούρνους, Ηλιόκαστρο και όλα τα γύρω χωριά.

Δίνοντας έμφαση στην καθαριότητα των δωματίων και με την άμεση και φιλική εξυπηρέτηση του προσωπικού τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Ktima Lilas μπορούν να εξασφαλίσουν διαμονή υψηλών απαιτήσεων και να εξασφαλίσουν για όσους το επιλέξουν στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 27540-41650


Κτήμα Λίλας
ktima-lila.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου