.............................................................................. με ειδήσεις και νέα από τον ιστορικό Μοριά

στον ιστορικό Μοριά...

    ~Η Πελοπόννησος είναι η μεγαλύτερη χερσόνησος της Ελλάδας, και ένα από τα εννέα γεωγραφικά της διαμερίσματα. Πληθυσμός: 1,1 εκατ. (2011) Βικιπαίδεια

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..........................................................Δείτε εδώ, στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ...........

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Κώστας Βλάσης: Ο πλούτος της Πελοποννησιακής γης μπορεί να αποτελέσει ισχυρό όπλο στην πορεία προς την ανάπτυξη

  ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO  
Ο Κώστας Βλάσης στα εγκαίνια της 1ης "Πελοπόννησος Expo"

Χαιρετισμό απηύθυνε ως εκπρόσωπος του Κυριάκου Μητσοτάκη και με την ιδιότητα του αναπληρωτή Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. στα εγκαίνια της 1ης "Πελοπόννησος Expo" στην Τρίπολη την Τετάρτη 9/11, ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης.
Ο κ. Βλάσης μετέφερε τις ευχές του Προέδρου της ΝΔ και δεν παρέλειψε από πλευράς του να συγχαρεί τα 7 επιμελητήρια για τη διοργάνωση της έκθεσης. Ο βουλευτής τόνισε ότι η Ν.Δ. στηρίζει και θα συνεχίσει και στο μέλλον να στηρίζει τον έμπορο, τον επιχειρηματία και τον επενδυτή και ευχήθηκε η "Πελοπόννησος Expo" να γίνει θεσμός για την Πελοπόννησο και γρήγορα να περάσει τα σύνορα της πατρίδας μας. 
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Βλάσης: 
“Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε η επιχειρηματικότητα, η σκληρή δουλειά και η εκμετάλλευση του πλούτου της Πελοποννησιακής γης αποτελούν μονόδρομο για την πορεία προς την ανάπτυξη και την ευημερία.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου