.............................................................................. με ειδήσεις και νέα από τον ιστορικό Μοριά

στον ιστορικό Μοριά...

    ~Η Πελοπόννησος είναι η μεγαλύτερη χερσόνησος της Ελλάδας, και ένα από τα εννέα γεωγραφικά της διαμερίσματα. Πληθυσμός: 1,1 εκατ. (2011) Βικιπαίδεια

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..........................................................Δείτε εδώ, στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ...........

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Trailer του επίσημου βίντεο για το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Βιοσυντονισμού //Discover Paralio Astros Kynourias, Greece !





Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ - BIOMEDIS, το οποίο διεξήχθη 13 -20 Ιουνίου 2017 στο Παράλιο Άστρος Αρκαδίας. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Περιλάμβανε διαλέξεις και εκπαιδεύσεις από διακεκριμένους γιατρούς και ερευνητές από Ελλάδα και εξωτερικό καθώς και πλήθος εκδηλώσεων.

Οι 250 και πλέον σύνεδροι από 30 χώρες αποκόμισαν πολύτιμες γνώσεις πάνω στις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της ιατρικής και συγκεκριμένα στη βιοσυντονιστική θεραπεία που σημειώνει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Μέσα από τις εκδηλώσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα, οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον ελληνικό πολιτισμο και παράδοση. Από επισκέψεις που πραγματοποιήθηκαν σε χώρους θρησκευτικού και αρχαιολογικού χώρου, καθώς και από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, οι επισκέπτες του συνεδρίου γεύτηκαν την Ελληνική φιλοξενία και μαγεύτηκαν από τις ομορφιές και την ιστορία του τόπου μας. Μας αποχαιρέτησαν έχοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις για τη χώρα μας και συγκεκριμένα για την Πελοπόννησο και την Αρκαδία και μας έδωσαν την υπόσχεση ότι του χρόνου θα επισκεφτούν ξανά τη χώρα μας.
Εκφράζουμε ξεχωριστές ευχαριστίες στον Περιφεριάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, γιατί χωρίς την πολύτιμη βοήθεια της Περιφέρειας αυτό το συνέδριο δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον δήμαρχο της Τρίπολης Δημήτρη Παυλή, το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, την τοπική κοινότητα του Παράλιου Αστρους, στους τοπικούς χορευτικούς και μουσικούς συλλόγους, στον ερασιτεχνικό σύλλογο αλιέων Παραλίου Άστρους - Τρίπολης "Γοργόνα Σθενώ", τους χορηγούς επικοινωνίας καθώς και όλους όσους πήραν μέρος στην οργάνωση του συνεδρίου.

Το συνέδριο BIOMEDIS έλαβε τέλος. Αλλά το κοινό μας έργο συνεχίζεται. Στόχος μας – να κάνουμε τις βιοσυντονιστικές τεχνολογίες προσιτές για όλους. Διότι πίσω από αυτές είναι το μέλλον μας.

Ακολουθεί το trailer του επίσημου βίντεο για το Παγκόσμιο Συνέδριο Βιοσυντονισμού - Biomedis. Το βίντεο έχει επιμεληθεί ο Χρήστος Γιατράκος.

https://www.youtube.com/watch?v=wJ64ht4uJS8


Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην επίσημη σελίδα του συνεδρίου μας www.BiomedisWorldEvent.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου