.............................................................................. με ειδήσεις και νέα από τον ιστορικό Μοριά

στον ιστορικό Μοριά...

    ~Η Πελοπόννησος είναι η μεγαλύτερη χερσόνησος της Ελλάδας, και ένα από τα εννέα γεωγραφικά της διαμερίσματα. Πληθυσμός: 1,1 εκατ. (2011) Βικιπαίδεια

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..........................................................Δείτε εδώ, στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ...........

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

«Η ΠΟΡΕΙΑ ΝΙΚΗΣ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ» για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


«Η ΠΟΡΕΙΑ ΝΙΚΗΣ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ»



Στο κατάμεστο συνεδριακό κέντρο του Άργους πραγματοποίησε μία από τις τελευταίες του προεκλογικές συγκεντρώσεις το βράδυ της 1ης Νοεμβρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Π. Τατούλης.

Περισσότερα από 3.000 άτομα συγκεντρώθηκαν στο συνεδριακό κέντρο «ΠΑΝΤΑΖΗΣ» από νωρίς το απόγευμα δίνοντας δυναμικό παρόν και υποδέχτηκαν τον Πέτρο Τατούλη με χειροκροτήματα και συνθήματα, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα νίκης.


Ο επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» Π. Τατούλης με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη κ. Τάσο Χειβιδόπουλο παρουσίασαν στο πλυπληθές κοινό τους συνυποψηφίους τους περιφερειακούς σμβούλους και το προγραμμά τους.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Π. Τατούλης ανέβηκε στο βήμα και τόνισε για άλλη μία φορά ότι η Πελοπόννησος θέλει και μπορεί να πάει μπροστά. «Υπάρχουν όλες οι προοπτικές για να αναδειχθεί σε ευρωπαϊκή περιφέρεια και να αποτελέσει πρότυπο οικονομικής ανάπτυξης για όλη τη χώρα».

Παράλληλα, ανέπτυξε τους τρεις βασικούς άξονες στους οποίους υπακούει ο σχεδιασμός. «Πρώτον ρεαλισμός στις παραδοχές.  Όλοι γνωρίζετε πόσο εύκολο είναι να παρουσιάζονται ανεδαφικές προτάσεις.  Όλοι έχετε ακούσει τέτοιες ειδικά σε προεκλογικές περιόδους και φυσικά όλοι έχουμε βαρεθεί απ’ αυτές. Τεχνοκρατικός ρεαλισμός λοιπόν σε όλα τα επίπεδα  και όχι πολιτικάντικες ευφυολογίες. Δεύτερον έξυπνες επιλογές που εξασφαλίζουν μικρό κόστος και μεγίστη ανταπόδοση. Κι αυτό επειδή ξέρουμε ότι το κεντρικό κράτος για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν θα έχει την δυνατότητα να χρηματοδοτήσει την Περιφέρεια με τα απαιτούμενα ποσά. Και τρίτον γρήγορο αποτέλεσμα γιατί ούτε ο τόπος ούτε ο πολίτης μπορούν να περιμένουν αλλά κυρίως γιατί η αγορά απαιτεί να κινηθούμε  με τους δικούς της ρυθμούς». 


Ο κ. Τατούλης συνέχισε την ομιλία του αναλύοντας όλες τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις προοπτικές αλλά και στις δυσκολίες που θα προκαλέσει ο Καλλικράτης με την εφαρμογή του. «Έχουμε σχέδιο συγκεκριμένο, προκειμένου να ρυθμίσουμε τις αναμενόμενες αρρυθμίες που θα προκληθούν από τη μετάβαση στη νέα διάρθρωση των διοικητικών δομών. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς έχουν τις δικές τους ανησυχίες. Τους δικούς τους προβληματισμούς». Αφού καθυσήχασε τους Αργολιδείς παραθέτοντας τα επιγχειρημάτά του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαστε  εδώ για να ζήσουμε την μεγάλη γιορτή που έρχεται. Γιατί οι εκλογές  της 7ης Νοεμβρίου θα είναι μια μεγάλη γιορτή, όχι μόνο γιορτή εκλογικής νίκης. Αλλά κυρίως γιορτή για το φως που ήδη η Νέα Πελοπόννησος έφερε. Για τη νέα προοπτική που ήδη διαμόρφωσε η δημιουργική σύνθεση που εμείς εκφράσαμε. Για την ισχυρή συστράτευση που ήδη πετύχαμε. Για την καινούρια μέρα που ήδη ανέτειλε στην Πελοπόννησο. Για την καλύτερη ημέρα που ήδη χάραξε για εμάς και τον τόπο μας».  

Τέλος, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» απευθυνόμενος σε όλους τους Πελοποννήσιους τους διαβεβαίωσε ότι η Πελοπόννησος έχει ήδη αλλάξει σελίδα και είν αι ο μεγάλος νικητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου