.............................................................................. με ειδήσεις και νέα από τον ιστορικό Μοριά

στον ιστορικό Μοριά...

    ~Η Πελοπόννησος είναι η μεγαλύτερη χερσόνησος της Ελλάδας, και ένα από τα εννέα γεωγραφικά της διαμερίσματα. Πληθυσμός: 1,1 εκατ. (2011) Βικιπαίδεια

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..........................................................Δείτε εδώ, στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ...........

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Π. Τατούλης: "Να εξασφαλιστεί η συμμετοχή περισσότερων ψηφοφόρων στις περιφερειακές εκλογές και να περιορισθεί η αποχή για το καλό του τόπου".







ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ





Στο νομό Αρκαδίας περιόδευσε την Τρίτη 9 Νοεμβρίου ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Π. Τατούλης. Συγκεκριμένα ο επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» βρέθηκε στην Τρίπολη όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με διάφορους τοπικούς συλλόγους και να συζητήσει μαζί τους για το σχέδιο δράσης που θα αναλάβει από την Δευτέρα, αμέσως μετά την εκλογή του. Παράλληλα ο κ. Τατούλης συναντήθηκε  και με πολλούς ψηφοφόρους του, οι οποίοι έσπευσαν να τον συγχαρούν για το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής και να του εκφράσουν τη στηριξή τους, πράγμα που θα αποδείξουν και με τη δεύτερη ψήφο τους, όπως τόνισαν χαρακτηριστικά.



Το πρωί της Τετάρτης 10 Οκτωβρίου ο υποψήφιος περιφερειάρχης επισκέφτηκε την Καλαμάτα όπου έκανε μία σύντομη περιήγηση στο κέντρο της πόλης και στη συνέχεια πραγματοποίησε μία σειρά συναντήσεων με τα στελέχη του συνδυασμού. Το εκλογικό επιτελείο του κ. Τατούλη εργάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς για την ερχόμενη Κυριακή, προκειμένου να εξασφαλιστεί η συμμετοχή περισσότερων ψηφοφόρων στις περιφερειακές εκλογές και να περιορισθεί η αποχή για το καλό του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου